Komlói Autóbuszos Tömegközlekedés

MEGÚJULTUNK

2022. október 10. - BánLászló

Október 9-től megújult arculattal és egy friss logóval jelentkezik a Komlói Tömegközlekedés Blog. A 2020-ban indult kezdeményezés egy olyan megjelenésre törekedett, amely köthető a közlekedési hálózatokhoz. Az új logót is magába foglaló designváltás megjelenik a komloitomegkozlekedes.blog.hu oldalon és a blog közösségi média platformjain egyaránt.

fb_img_1665384713010.jpgAz új logó, amely házon belül készült.

A korábbi logó főbb elemeit megtartva, létrejött egy új, markánsan megjelenő, a közösségi médiafelületeken is jobban látható, egyszerűbben beazonosítható logó. A logó meghatározó színvilága a piros és fekete, amelyek Komló város címerének alapját is képezik, illetve a sárga, amely az autóbuszok színére utal. Változás, hogy az emblémából immár a facebook-on is elhagyjuk a "Volánbusz" kifejezést, így facebook oldalunkon az eddigi Volánbusz - Komlói Tömegközlekedés név KOMLÓI TÖMEGKÖZLEKEDÉS névre változik. Bár az arculat változik, a blog célkitűzései nem, sőt bővül a feladatkör. Eddig javarészt a távolsági autóbuszjáratok megszervezésével foglalkoztunk, e fontos feladat mellett, a város helyi járati menetrendjének átdolgozását is elkezdtük. Több koncepciónk már az önkormányzatnál, illetve a busztársaságnál van véleményezésen.

Az sem változik az új arculattal, hogy továbbra is Komlóért, a komlóiakért dolgozunk, tevékenységünk intenzitása változatlan, folyamatosan azon vagyunk, hogy Komló város minél inkább bekapcsolódjon az országos közösségi közlekedés rendszerébe. Ezután is kiemelt feladatunknak tekintjük újabb közvetlen távolsági buszjáratok indítását Komlóról, hogy az átszállásmentes, kényelmes utazás biztosítva legyen a komlóiak számára is az ország számos pontjára. Rövidtávú célkitűzéseink között Mohács és a nyári időszakban Igal-Siófok elérése szerepel.

Fontos, hogy munkánk továbbra is önkéntes, semmilyen anyagi juttatásban nem részesülünk. Stratégiai partnerként a jövőben is szorosan együttműködünk a Volánbusz Zrt.-vel, a Pannonvasút Egyesülettel és a későbbiekben a 2023-ban létrejövő Országos Közlekedésszervező Központtal is. Hiszünk abban, hogy Komló tovább fejlődik, a komlói távolsági és helyi tömegközlekedés tovább fejlődik, köszönjük a városlakók támogató, segítő, elismerő hozzáállását.

2022. október 10.

A bejegyzés trackback címe:

https://komloitomegkozlekedes.blog.hu/api/trackback/id/tr3217950806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása