Komlói Autóbuszos Tömegközlekedés

LETÖLTHETŐ AZ ÚJ HELYI MENETREND TERVEZET

2022. december 02. - BánLászló

Komló Város Önkormányzata, a Volánbusz Zrt. és a Komlói Tömegközlekedés Blog a helyi autóbuszvonalak és menetrend átalakítására készül, ennek előzményeiről, az okokról és a koncepció elemeiről már beszámoltunk. Annak érdekében, hogy a lakosság minél szélesebb körben és alaposan megismerhesse az új helyi autóbusz menetrend tervezetét, most letölthető formában is elérhetővé tesszük a menetrendi tervet. Hangsúlyozzuk, hogy tervről van szó, amelynek jóváhagyása csak számos feltétel teljesülése után, a képviselő-testület hatáskörében történhet meg. Az időközben beérkezett lakossági javaslatok alapján még finomhangolás is várható.
letoltheto_kepe.jpg

Többek között a Kórháztól Szilvásba, Zobákról Kökönyösön át Dávidföldre, Körtvélyesből Szilvásba és onnan Körtvélyesbe közlekednének közvetlen buszjáratok jövőre, de a Vásárcsarnok és a TESCO áruház is átszállás nélkül lenne elérhető minden nagyobb városrészből. Az alábbi linkekről bárki letöltheti a menetrend tervet, elemezheti, ismerkedhet vele. Elkészült az egyes vonalak menetrendi ábrája, illetve letölthető egy olyan dokumentum is, amely lakóhely szerint segíti a tájékozódást. Ha valaki például Körtvélyesben, Kökönyösben vagy Szilvásban lakik, láthatja mikor és milyen irányba indulnának majd a helyi járatok. 

A .pdf formátumú fájlok az alábbi linkekről tölthetők le.

LETÖLTÖM KOMLÓ HELYI JÁRATI MENETREND TERVEZETÉT

LETÖLTÖM A LAKÓHELY SZERINTI MENETRENDI SEGÉDLETET  (munkanapi példa)

Komló, 2022. december 2.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://komloitomegkozlekedes.blog.hu/api/trackback/id/tr117991554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása